Contact

Je kunt mij bereiken door een mailtje te sturen naar anne@idemamedia.nl

De foto’s op deze site komen minder goed uit omdat de kwaliteit omlaag is gehaald. Zou je een afdruk willen hebben, zoals bijvoorbeeld kaartjes, posters of muurdecoratie, dan kan dat allemaal. Neem voor commercieel gebruik ook even contact met mij op.

Ik verzorg graag de foto’s voor jouw website, content voor social media of reclamemateriaal.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld bijzondere trouw- of geboortekaartjes, dan kan ik je veel werk uit handen nemen door die zoektocht op mij te nemen. Via een persoonlijk gesprek geef je jouw wensen aan en ik ga op zoek naar wat bij jouw past.

Denk hierbij aan kaartjes van hout, kaartjes van handgeschept papier of bijvoorbeeld kaartjes gemaakt met de schillen van asperges of de bloemzaadjes.

Unieke kaartjes waarbij zelfs de kaartjes niet allemaal gelijk zijn omdat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt, maak ik zelf voor je.

Wil je graag jouw feest helemaal áf maken door zelfs de menukaartjes, etiketten, tafelschikking en bedankkaartjes in dezelfde stijl te gebruiken, of (ook leuk!) een gedeelte van dezelfde stijl, stuur me dan een mailtje en ik neem contact met je op.